Artık Azra’nın Yüzü Gülüyor: Hayırseverlerin Desteğiyle Yeni Tekerlekli Sandalyesine Kavuştu

Artık Azra’nın Yüzü Gülüyor: Hayırseverlerin Desteğiyle Yeni Tekerlekli Sandalyesine Kavuştu

Serebral palsi, hareket ve dengeyi etkileyen ciddi bir rahatsızlık olarak bilinir. Bu zorlu hastalıkla doğan Azra, uzun bir süredir rahatça dışarı çıkıp gezebilmenin hayalini kuruyordu. Ancak, onun bu hayalini gerçekleştirmek, ailesi için maddi anlamda zorlu bir süreçti. Neyse ki, Sivas Bedensel, Zihinsel Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Geçkil ve hayırsever iş insanlarının katkılarıyla, Azra’nın yüzü güldürüldü.

Azra, kendisi için özel olarak tasarlanmış manuel tekerlekli sandalyesine kavuştu. Sandalyenin teslimi, Halil Geçkil’in yoğun çabaları ve hayırseverlerin katkılarıyla gerçekleşti. Ailesi, Azra’nın dışarıda daha özgür ve rahat bir şekilde hareket edebileceğini bilmenin mutluluğunu yaşarken, minik Azra’nın gözlerindeki sevinç herkesin kalbine dokundu.

Dernek Başkanı Halil Geçkil, bu anlamlı katkılarından dolayı tüm hayırseverlere teşekkür ederek, “Azra’nın mutluluğunu görmek hepimiz için en büyük ödül” dedi. Bu yardımın, başka çocukların da hayatını kolaylaştırmak için bir umut ışığı olacağını belirtti.

Bu duygusal an, hem Azra’nın ailesi hem de yardımseverler için unutulmaz bir gün oldu. Azra artık, aldığı yeni tekerlekli sandalyesiyle rahatça dışarı çıkabilecek ve hayatın tadını çıkarabilecek.

Teşekkürler, iyi yürekli insanlar. İyi ki varsınız!

Haber Merkezi…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***