Başkan Dr. Adem Uzun Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Dr. Adem Uzun Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, şehirdeki esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Başkan Uzun, son olarak İstasyon Caddesi’nde bulunan bir çay ocağını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaret sırasında UDEM HAK-SEN Genel Başkanı Abdullah Peker ile bir araya gelen Başkan Uzun, Sivas için hayata geçirilen projeler ve gelecekte yapılması planlanan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Çay ocağındaki sıcak sohbet sırasında Abdullah Peker, ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Başkan Uzun’un Sivas’ın su ve ulaşım gibi önemli sorunlarına çözüm bulma konusundaki gayretlerini takdirle karşıladıklarını ifade etti. Peker, “Sivas’ın su sorununa köklü bir çözüm getireceğini umut ediyoruz. Başkanımızın göreve geldiği yedi aylık süre zarfında çalışma grafiğinin üst seviyelerde olduğunu gözlemledik. Tasarruf tedbirlerine rağmen, şehre hizmet için gece gündüz demeden çalışan Başkan Uzun, Sivas’ın tüm sorunlarını kısa zamanda çözecek kapasitede olduğunu gösterdi. Kendisine her zaman destek olacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz” dedi.

Peker ayrıca, demiryolu ve TÜRASAŞ lojmanları konusunda sendikalarının taleplerine destek vermesi için Başkan Uzun’dan yardım talep etti. Başkan Uzun ise, seçimden bu yana geçen sürede yapılan çalışmalardan bahsederek, Sivas’ın sorunlarına çözüm bulma konusundaki kararlılığını dile getirdi.

Başkan Uzun’un esnaf ziyaretleri, halkla olan samimi diyalogları ve Sivas’a yönelik projeler üzerindeki yoğun çalışmaları, şehirde olumlu yankı bulmaya devam ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***