Geleceğe Bir İz Topluluğu, Sivas’ta Gençlere Umut Oluyor

Geleceğe Bir İz Topluluğu, Sivas’ta Gençlere Umut Oluyor

Sivas’ta gönüllü gençler tarafından kurulan “Geleceğe Bir İz” topluluğu, kısa sürede gençlerin ilgi odağı haline geldi. Toplumda sosyal çürümeye dikkat çekerek, gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için harekete geçen bu topluluk, Psikolog Taha Tunahan Yıldırım’ın liderliğinde büyük bir ivme kazandı. Yıldırım, yeni dönem yayın hayatına başlayan Kızılırmak WEP TV’de, Selcen Küçükçongar’ın sunduğu “Gündem Özel” programına katılarak topluluğun vizyonunu izleyicilerle paylaştı.

Programda konuşan Taha Tunahan Yıldırım, Geleceğe Bir İz Topluluğu’nun 5 ay önce gençleri sosyal hayatın merkezine çekmek amacıyla kurulduğunu belirterek, “Bu topluluk, gençlerimizi yalnızca sosyal hayatta aktif kılmayı değil, onları madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıklardan korumayı hedefliyor. Hepimiz bir dilimizin desenleriyiz ve kesinlikle hiçbir siyasi oluşuma bağlı değiliz,” dedi. Yıldırım, topluluğun toplumsal sorumluluğuna vurgu yaparak, gençlerin spora ve sağlıklı alışkanlıklara yönlendirilmesinin altını çizdi.

Topluluğun bu noktaya gelmesinde en büyük katkıyı sağlayan Sivas Belediye Başkanı Başdanışmanı Murat Kütük’e özel olarak teşekkür eden Yıldırım, ayrıca Sivas Valiliği ve Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’a da desteklerinden dolayı minnettar olduklarını ifade etti.

Program sırasında topluluğa sosyal medya üzerinden gelen sorulara yanıt veren Yıldırım, izleyicilerden yoğun destek mesajları aldı. Topluluğun mesajı kısa sürede geniş bir kitleye ulaştı ve Sivas’taki gençlerin bu sivil toplum hareketine olan ilgisi giderek büyüyor. “Geleceğe Bir İz,” Sivas’ın geleceğine umut ışığı olmayı sürdürüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***