Sivas Belediyesi, Yeni Taş Ocağı ile Yıllık 80 Milyon TL Tasarruf Sağlayacak

Sivas Belediyesi, Yeni Taş Ocağı ile Yıllık 80 Milyon TL Tasarruf Sağlayacak

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, belediye bünyesinde hizmete açılan İşhan mevkiindeki taş ocağını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Yeni taş ocağı, Sivas Belediyesi’nin yol yapım ve bakım projeleri için büyük bir katkı sağlayacak.

Başkan Adem Uzun, taş ocağının üretim kapasitesi hakkında bilgi aldıktan sonra yaptığı açıklamada, yeni taş ocağının belediyeye yıllık 80 milyon TL tasarruf sağlayacağını belirtti. Yol yapım malzemesinin dışarıdan temin edilmesine gerek kalmadığını vurgulayan Uzun, bu sayede 5 yıl içinde toplamda 500 milyon TL kâr hedeflediklerini söyledi.

Başkan Uzun, “Kendi taş ocağımız sayesinde belediyemizin yol yapım maliyetlerinde önemli bir düşüş sağlayacağız. Bu, belediyemize ekonomik olarak büyük bir katkı sunacak. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni taş ocağımız şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Belediye tarafından işletilen taş ocağı, yol yapım projeleri için gerekli olan malzemeleri karşılayarak Sivas’ın altyapı çalışmalarına hız kazandırmayı ve şehrin kalkınmasına katkı sunmayı hedefliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***