Milli Sporcu Dursun Gözel, TİESF Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Milli Sporcu Dursun Gözel, TİESF Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Türkiye’yi yıllarca uluslararası arenada temsil eden ve güreş sporunda elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Dursun Gözel, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu (TİESF) Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı. 6 Kasım 2024 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek federasyon başkanlığı seçimlerine kısa bir süre kala Gözel, federasyon başkanlığına talip olduğunu duyurdu.

21 Yıllık Tecrübe ile Aday

21 yıldır İşitme Engelliler adına ulusal ve uluslararası pek çok güreş müsabakasında önemli başarılar elde eden Dursun Gözel, şu anda Sivas’ın Gemerek ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yapıyor. İşitme engelliler spor camiasında uzun yıllardır gururla hizmet veren Gözel, TİESF Başkanlığı için bilgi ve birikimini aktarmaya hazır olduğunu ifade etti.

Başkanlık adaylığı süreci ile ilgili 13 Ekim 2024 Pazar günü TSYD Ankara Şubesi’nde basın açıklaması yapacağını duyuran Gözel, spor camiasına önemli bir çağrıda bulundu. Gözel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Değerli İşitme Engelliler Spor Kulübü başkanlarım, delegelerim, arkadaşlarım, dostlarım; 21 yıldır sporcusu olarak gururla görev yaptığım Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu için başkan adayı oldum. Adaylık sürecimle ilgili Ankara’da yapacağımız basın açıklamamıza sizleri davet ediyorum. Gelin, beraber olalım.”

Dursun Gözel Kimdir?

1985 yılında Sivas’ta doğan Dursun Gözel, 1995 yılında güreş sporuna dedesi ve babasının teşvikleriyle adım attı. İlk ve orta öğrenimini Sivas’ta tamamlayan Gözel, genç yaşlarda Sivas Güreş Eğitim Merkezi’nde eğitim alma hakkı kazandı. Güreş kariyeri boyunca Gebze Güreş İhtisas Kulübü, Ankara Büyükşehir Belediyesi, İller Bankası Güreş Kulübü ve Adana Ceyhan Belediyesi’nde sporculuk yaptı.

2008 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu kazanan Gözel, 2012 yılında mezun olduktan sonra Sivas’ta güreş antrenörü olarak göreve başladı. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamlayan Gözel, kariyerinde Avrupa ve Dünya şampiyonlukları ile Olimpiyat ikinciliği gibi önemli başarılar elde etti.

Evli ve üç çocuk babası olan Gözel, halen Sivas Gemerek ilçesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak görevini sürdürüyor. Gözel, spor dünyasındaki tecrübelerini TİESF Başkanlığına taşıyarak, federasyona yeni bir ivme kazandırmayı hedefliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***