Sivas Ziraat Odası Yönetiminden Rektör Prof. Dr. Ahmet Şengönül’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Sivas Ziraat Odası Yönetiminden Rektör Prof. Dr. Ahmet Şengönül’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ve oda yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Ahmet Şengönül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Başkan Çetindağ, Rektör Şengönül’e yeni görevinde başarılar dileyerek, üniversitenin hem akademik hem de bölgesel gelişim açısından Sivas ve çevresine büyük katkılar sunacağına olan inancını dile getirdi.

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Sivas’ın tarım potansiyeli ve üniversite ile ziraat odası arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yapıldı. Başkan Çetindağ, üniversitenin bilimsel birikimiyle Sivas çiftçisine katkı sunabilecek projelerin geliştirilmesi konusunda Ziraat Odası olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Şengönül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Sivas Ziraat Odası’nın tarımsal üretime katkılarını yakından takip ettiğini ve üniversite ile ziraat odası arasında yapılacak iş birliklerinin kente büyük fayda sağlayacağını söyledi. Üniversite olarak tarım alanındaki bilimsel araştırmaları destekleyeceklerini belirten Şengönül, bu alanda birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***