Sivas Belediyesi’nden AKSU’da Temizlik Seferberliği

Sivas Belediyesi’nden AKSU’da Temizlik Seferberliği

Sivas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehrin önemli dinlenme ve yürüyüş alanlarından biri olan AKSU’da temizlik çalışması başlattı. Son dönemde bölgede oluşan kötü koku ve görüntü kirliliğini gidermek amacıyla kapsamlı bir temizlik çalışması yürütüldü.

Ekipler tarafından alandaki su boşaltılarak, zeminde biriken yosun ve tortu tabakaları kazındı. Ardından bölge, tazyikli suyla yıkanarak temizlendi. Yapılan bu çalışmalarla, çevreye rahatsızlık veren olumsuz durumun önüne geçilmesi ve AKSU’nun doğal güzelliğine yeniden kavuşması amaçlanıyor.

Sivas Belediyesi yetkilileri, çevre kirliliğiyle mücadelede halkın da destek olmasının önemini vurgularken, AKSU’nun temiz ve sağlıklı bir şekilde halkın kullanımına sunulması için gerekli adımların atıldığını belirtti. Belediye ekipleri, ilerleyen dönemlerde de bölgedeki temizlik ve bakım çalışmalarına düzenli olarak devam edeceklerini kaydetti.

AKSU’daki temizlik seferberliği, çevre sakinleri ve ziyaretçiler tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı Sivas Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***