Sivasspor’dan Anlamlı Karar: “Şehit Polis Şeyda Yılmaz Bayan Tribünü”

Sivasspor’dan Anlamlı Karar: “Şehit Polis Şeyda Yılmaz Bayan Tribünü”

Sivasspor Kulübü, aldığı anlamlı kararla Ümraniye’de görevi başında şehit düşen hemşehrimiz Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ın adını ölümsüzleştiriyor. Kulüp, BG Grup 4 Eylül Stadı’nda bulunan bayan tribününe “Şehit Polis Şeyda Yılmaz Bayan Tribünü” ismini vererek, vatanımız için canlarını feda eden kahramanlarımızı unutturmuyor.

Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Eken, yaptığı açıklamada, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını veren şehitlerimizi her daim hatırlayacağız. Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın isminin tribünümüzde yaşatılması, kulübümüz, taraftarlarımız, şehrimiz ve ülkemiz adına büyük bir onurdur” dedi. Ayrıca, bu kararın milletimizin şehitlere duyduğu minnetin ve sonsuz saygının bir göstergesi olduğunu belirten Eken, Şeyda Yılmaz’ın kahramanlığının yüreklerde her zaman var olacağını vurguladı.

Bu anlamlı karar, sadece Sivasspor taraftarları için değil, tüm Sivas halkı ve Türkiye için de büyük bir gurur kaynağı. Şehit Yılmaz’ın hatırası, binlerce taraftarın coşkusu ile tribünde yaşamaya devam edecek.

Net Global Sivasspor ailesi olarak, Şeyda Yılmaz’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, aziz şehidimize Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz.

Bu karar, Sivasspor’un vatan ve millet sevgisini bir kez daha gözler önüne seriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***