Sivas’ta Trafik Akışını Rahatlatacak Otopark İhalesi Tamamlandı

Sivas’ta Trafik Akışını Rahatlatacak Otopark İhalesi Tamamlandı

Sivas Belediyesi, şehir genelindeki cadde ve sokaklarda bulunan 1309 araçlık ücretli parkomat alanlarını daha düzenli bir şekilde işletmek amacıyla ihale gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Belediye Encümen Üyeleri, ilgili birim müdürleri ve firma temsilcilerinin katıldığı açık artırma usulü ile yapılan ihale sonucunda, otopark alanları yıllık 2 milyon 600 bin TL peşin bedel karşılığında 3 yıllığına Mu-ay Elektrik Elektronik Bilişim Limited Şirketi’ne kiralandı.

Bu yeni düzenleme ile şehirdeki park karmaşasının önüne geçilmesi, trafik akışının rahatlatılması ve genel düzenin sağlanması hedefleniyor. Başkan Dr. Adem Uzun, ihale sonrası yaptığı açıklamada, bu adımın Sivas’a hayırlı olmasını dilediğini belirterek, kentin daha modern ve düzenli bir yapıya kavuşması için çalışmaların süreceğini vurguladı.

Sivas halkının hizmetine sunulan bu otopark düzenlemesiyle, özellikle şehir merkezindeki yoğunluğun azaltılması ve park alanlarının daha verimli kullanılması amaçlanıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***