Şehidimizi Gözyaşlarıyla Uğurladık

Şehidimizi Gözyaşlarıyla Uğurladık

İstanbul’da görevini kahramanca yerine getirirken çıkan çatışmada şehit düşen polis memuru Şeyda Yılmaz, binlerce vatandaşın gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Milletçe yüreğimizi dağlayan bu acı haber, hepimizi derinden sarstı.

Şehidimiz Şeyda Yılmaz için Ay Yıldız Camii’nde kılınan cenaze namazına ailesi, yakınları ve yüzlerce vatandaşın yanı sıra İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Ak parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu ve Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ile il protokolü katıldı.

Dualar eşliğinde kılınan ikindi namazının ardından, kahraman polis memuru Şeyda Yılmaz’ın naaşı, Yukarı Tekke Polis Şehitliği’nde sonsuz istirahatine uğurlandı.

Şehidimizin ardından gözyaşları döken ailesi ve meslektaşları, O’nun cesaret ve fedakârlık dolu hayatını bir kez daha hatırlatarak, vatan savunmasında canını feda eden tüm kahramanlar için dua ettiler.

Şehidimizin adı, milletimizin kalbinde daima yaşayacak ve hatırası sonsuza dek hürmetle anılacaktır. Şeyda Yılmaz, bu milletin bağrına bir yıldız gibi kazındı; O’na minnettarız.

Mekânın cennet, ruhun şad olsun kahraman şehidimiz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***