Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesi’nde Kahraman Askerimiz Şehit Düştü: Sözleşmeli Er Maşallah Abakay Vatan Toprağına Emânet…

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında, bölücü terör örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği sızma girişimi sırasında Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay’ın şehit olduğunu açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, bu hain saldırı sonucunda kahraman askerimizin hayatını kaybettiği ve milletimizi derin bir üzüntüye boğan bu olayın acısını paylaştıkları ifade edildi.

Açıklamada, “Pençe Kilit Operasyon Bölgesinde, 22 Eylül 2024 tarihinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma girişimi esnasında kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerine yer verildi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de şehidimiz Maşallah Abakay için bir taziye mesajı yayımladı. Güler mesajında, “Kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Şehidimizin emaneti olan vatan toprağına sahip çıkmaya devam edeceğiz,” dedi.

Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay’ın şehadet haberi, ailesi ve sevenlerini yasa boğarken, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde şehidine sahip çıkmaya devam ettiği bir kez daha vurgulandı.

Türkiye, terörle mücadelede kararlılığını sürdürecek ve kahraman Mehmetçik’in aziz hatırasını daima yaşatacaktır. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***