CÜ’de Rektörlük Görev Teslimi: Yıldız, Görevi Şengönül’e Devrediyor

 

Geçtiğimiz günlerde Resmî Gazete’de yayımlanan karar ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Ahmet Şengönül, 23 Eylül 2024 Pazartesi günü görevi devralıyor. Şengönül, mevcut rektör Prof. Dr. Alim Yıldız’dan düzenlenecek bir törenle görevi teslim alacak.

Rektörlük Devir Teslim Töreni, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlük makamında saat 11.00’de gerçekleştirilecek. Törende, üniversitenin akademik ve idari kadrosundan temsilciler ile davetliler hazır bulunacak. Prof. Dr. Ahmet Şengönül’ün göreve başlamasıyla birlikte, üniversitenin bilimsel ve eğitimsel vizyonuna dair yeni hedeflerin ve projelerin hayata geçirilmesi bekleniyor.

Prof. Dr. Alim Yıldız ise CÜ’de rektörlük görevinde bulunduğu süre boyunca gerçekleştirdiği projeler ve kazandırdığı yeniliklerle anılacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***