Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin Yeni Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şengönül Oldu

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin Yeni Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şengönül Oldu

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde merakla beklenen rektör ataması nihayet gerçekleşti. Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararı ile üniversitenin yeni rektörü, Prof. Dr. Ahmet Şengönül oldu. Prof. Dr. Şengönül, Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ekonometri Bölümü, Yöneylem Anabilim Dalı’nda uzun yıllardır akademik başarıları ve bilimsel çalışmalarıyla tanınıyor.

Prof. Dr. Şengönül’ün atanması, üniversite camiasında büyük bir heyecanla karşılandı. Öğrenciler ve akademik personel, yeni dönemin Cumhuriyet Üniversitesi’nin gelişimine katkı sağlayacağına dair umutlu olduklarını dile getirdiler.

Prof. Dr. Ahmet Şengönül’ün rektörlük görevine başlamasıyla birlikte üniversitenin, bilimsel çalışmalarda ve sosyal sorumluluk projelerinde daha da ileriye taşınacağı bekleniyor. Üniversite topluluğu, Şengönül’ün liderliğinde yeni başarılar elde etmeyi dört gözle bekliyor.

Yeni rektörün atanmasıyla birlikte Cumhuriyet Üniversitesi’nde daha dinamik ve yenilikçi bir dönemin kapıları aralanıyor.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***