SCÜ Rektörü Alim Yıldız, Yeni Akademik Yıl İçin Öğrencileri Yürekten Mesajla Karşıladı

SCÜ Rektörü Alim Yıldız, Yeni Akademik Yıl İçin Öğrencileri Yürekten Mesajla Karşıladı

2024-2025 akademik yılının başlamasıyla birlikte Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) heyecan ve beklentiyle dolup taşıyor. Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, “Sevgili öğrencilerim, yuvanıza hoş geldiniz. Yeni eğitim-öğretim yılında hepinize başarılar diliyorum.”

Mesaj, “Sevgili öğrencilerim, evinize hoş geldiniz. Yeni akademik yılda hepinize başarılar diliyorum” ifadesi, üniversitenin besleyici ve destekleyici bir ortamı teşvik etme taahhüdünü yansıtıyor. Sözlerindeki “eve dönüş” duygusu, toplumun ve aidiyetin önemini vurgulayarak öğrencilerin SCÜ ailesinin bir parçası olarak kendilerini bağlı ve değerli hissetmelerini sağlıyor.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, tüm öğrencilerine çok yönlü bir eğitim sağlamaya odaklanarak bir öğrenme ve yenilik merkezi olmaya devam ediyor. Rektör Alim Yıldız’ın karşılama jesti, kurumun öğrencilerinin refahına ve başarısına olan bağlılığının sadece bir örneğidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***