Sivas Belediyesi’nden Eğitime Destek: Gülkartlar Öğrencilerle Buluştu

Sivas Belediyesi’nden Eğitime Destek: Gülkartlar Öğrencilerle Buluştu

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Sivas Belediyesi, öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için hazırlanan Gülkartları hak sahiplerine teslim etmeye başladı. Kişi başı 1.250 TL harcama limiti bulunan bu kartlar, öğrencilerin yerel kırtasiyecilerden alışveriş yapmalarına olanak tanıyor. Böylece, hem öğrenciler destekleniyor hem de şehirdeki esnafa katkı sağlanıyor.

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Hayat Ağacı Derneği’ni ziyaret ederek personel ile sohbet etti ve kolaylıklar diledi. Ziyaret sırasında hemşehrilerle hasbihal eden Başkan Uzun, çocuklarla yakından ilgilendi. Aysima isimli bir öğrenciyle özel bir sohbet gerçekleştiren Başkan Uzun, Aysima’nın hatıra defterini imzalayarak ona unutulmaz bir anı bıraktı.

Başkan Uzun, öğrencilere yaptığı bu destekle eğitime katkıda bulunmanın yanı sıra, yerel ekonomiye de canlılık kazandırmayı hedeflediklerini belirtti. Sivas Belediyesi’nin bu anlamlı girişimi, aileler ve öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***