Çocukların Yüzü, Gönüllüler Sayesinde Yine Gülecek

Çocukların Yüzü, Gönüllüler Sayesinde Yine Gülecek

Sivas’ın tanınan isimlerinden iş insanı Çetin Etem Gölbaşı öncülüğünde başlatılan iyilik hareketi, bu eğitim-öğretim yılında da çocukların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Etem Gölbaşı, Eğitimci Osman Çelik ve gönüllülerden oluşan bir ekiple birlikte, Sivas merkeze bağlı yaklaşık 30 köyde eğitim gören ilkokul öğrencilerine tam 1000 adet ayakkabı hediye edecek. 

Öncülüğü Çetin Etem Gölbaşı ve Eğitimci Osman Çelik’in yürüttüğü iyilik harekâtında yer alan gönüllü ekibi, tamamen kendi imkânlarıyla oluşturdukları bütçe sayesinde, çocukların o masum tebessümlerine ortak olabilmek için durmaksızın çalışıyor. Sivasbiliyor’a konuşan iyilik harekâtının öncüsü Çetin Etem Gölbaşı, “Amacımız, çocukların sevincine ortak olmak,” dedi. “İnşallah bu yardım hareketiyle öğrencilerimize okul hediyelerini ekim ayından itibaren ulaştıracağız.”

Ayakkabılar, köy köy, kasaba kasaba, çocukların minik ellerine teslim edilecek. Bir ayakkabı sadece bir hediye değil, aynı zamanda bu gönüllüler ordusunun, çocukların kalplerine dokunduğu bir umut ışığı olacak. Bu iyilik hareketi, her adımda sevgi ve dayanışmanın gücünü çocukların yüzlerinde parlayan gülümsemelerle gösterecek.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***