Mansur Yavaş, Mesut Özarslan,Taha Akgül ve Rıza Kayaalp Başkan Adem Uzunu ziyaret etti

Mansur Yavaş, Mesut Özarslan,Taha Akgül ve Rıza Kayaalp Başkan Adem Uzunu ziyaret etti

Sivas’ta düzenlenecek olan Geleneksel Uluslararası Muhsin Yazıcıoğlu Karakucak Güreşlerini takip etmek üzere Sivas’a gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ve olimpiyat şampiyonu güreşçilerimiz Taha Akgül ile Rıza Kayaalp, Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’u makamında ziyaret etti.

Başkan Uzun, Sivas’ın geleneksel sporlarına sahip çıkan bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük bir onur duyduğunu belirterek, böylesine önemli bir etkinliğe katılım gösteren misafirlerine teşekkür etti. Ziyarette bulunan Mansur Yavaş, Mesut Özarslan ve şampiyon güreşçiler, Sivas’ta olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Uzun’a misafirperverliği ve bu anlamlı organizasyonu başarıyla düzenlediği için teşekkürlerini iletti.

Geleneksel Karakucak Güreşleri’nin her yıl daha da büyüyerek uluslararası alanda tanınırlığını arttırdığına dikkat çeken Başkan Uzun, organizasyonun Sivas’ın kültürel değerlerini ve güreş sporunu dünyaya tanıtmada önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Misafir belediye başkanları ve şampiyon güreşçilerle yapılan samimi sohbetin ardından ziyaret, hatıra fotoğrafları çekilerek son buldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***