Sivas Belediyesi’nden Şehit Aileleri ve Gazilere Destek Protokolü

Sivas Belediyesi’nden Şehit Aileleri ve Gazilere Destek Protokolü

Sivas Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü münasebetiyle, Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ile Muharip Gaziler Derneği iş birliğiyle önemli bir protokol imzaladı.

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Fatih Deveci ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Fuat Ahıskalı’nın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde, ilimizde yaşayan şehit aileleri ve gazilerimizin desteklenmesi amacıyla planlanan sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin hayata geçirilmesi konusunda mutabakata varıldı.

Protokol kapsamında, şehit aileleri ve gazilerimize yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenmesi, derneklere ait sosyal tesislerin iyileştirilmesi ve şehitlerimizin emanetlerinin gelecek nesillere aktarılması hedefleniyor. Bu vesileyle, hem şehitlerimizin aziz hatıralarının yaşatılması hem de gazilerimizin manevî emanetlerinin gelecek kuşaklara aktarılması sağlanacak.

Protokol imza töreninde konuşan Başkan Dr. Adem Uzun, “Vatan evlatları huzur ve güven içinde yaşasın diye, kendi evlatlarını babasız bırakan şehitlerimizin aziz hatıralarına sahip çıkmayı ve kahraman gazilerimizin manevi emanetlerini gelecek nesillerimize ihtimamla ulaştırmayı kendimize ulvi bir görev olarak addediyoruz. Bu protokolün hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Sivas Belediyesi, bu anlamlı iş birliği ile şehit aileleri ve gazilerimizin yanında olduğunu bir kez daha güçlü bir şekilde vurguladı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***