Karşıyaka Mahallesi’nde Vandalizm: 6 Otobüs Durağı Tahrip Edildi

Karşıyaka Mahallesi’nde Vandalizm: 6 Otobüs Durağı Tahrip Edildi

Bu kadar da olmaz artık… Yeter… Sivas’ın Karşıyaka Mahallesi’nde yaşanan üzücü olay, kamu mallarına karşı duyarsızlığın acı bir örneği oldu. Mahallede bulunan 6 otobüs durağı, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi. İçimizi sızlatan bu manzara, hem vatandaşlar hem de yetkililer tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı.

Kamu malına zarar veren bu vandal zihniyeti şiddetle kınıyoruz. Toplumun ortak kullanımına sunulan ve büyük bir öneme sahip olan otobüs duraklarına yapılan bu saldırı, hepimizin ortak değerlerine zarar vermektedir. Sivas Belediyesinden yapılan açıklamada ise; Bu sorumsuz eylemi gerçekleştirenlerin bulunup, en ağır cezayı alması için gerekli yasal sürecin titizlikle takip edileceği belirtildi.

Kamu malını korumak, sadece bir yasal zorunluluk değil, aynı zamanda insani ve millî bir görevdir. Toplum olarak bu tür olaylara karşı daha hassas ve duyarlı olmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz. Hepimiz, kamu mallarını koruma konusunda sorumluluk sahibi olmalıyız. Bu tür saldırılara sessiz kalmayarak, geleceğimize sahip çıkalım.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***