Fransa’da Trafik Kazası: Hemşerimiz Ebubekir Çakır Hayatını Kaybetti

Fransa’da Trafik Kazası: Hemşerimiz Ebubekir Çakır Hayatını Kaybetti

Sivas’ın Doğupınar köyünden olup Fransa’da yaşayan 37 yaşındaki Ebubekir Çakır, Fransa’da geçirdiği talihsiz bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Mustafa Çakır’ın oğlu olan merhum, iki çocuk babasıydı ve ailesinin tek dayanağıydı. Genç yaşta bu acı kaybın yaşanması, ailesi ve sevenlerini tarifsiz bir hüzne boğdu.

Merhumun cenazesi, 11 Ağustos Pazar günü Şarkışla Muhsin Yazıcıoğlu Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip, doğduğu topraklar olan Doğupınar köyünde son yolculuğuna uğurlanacak. Tüm sevenleri, bu hüzünlü günde bir araya gelerek, Ebubekir Çakır’a veda edecek.

Sivasbiliyor haber olarak bizlerde Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***