Karlı Köyü’nde Yürek Burkan Kaza: Dozer Operatörü Yusuf Mengeç Hayatını Kaybetti

Karlı Köyü’nde Yürek Burkan Kaza: Dozer Operatörü Yusuf Mengeç Hayatını Kaybetti

Sivas’ın Hafik ilçesine bağlı Karlı köyü Çavuş Dağı ormanlık alanında çıkan yangına müdahale eden ekipler arasında yer alan Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü’ne ait dozerin yol açma çalışması esnasında meydana gelen trajik kaza, tüm Sivas’ı derin bir yasa boğdu.
Yangının kontrol altına alınması için fedakarca çalışan Yusuf Mengeç, görevini yerine getirirken dozerin dereye yuvarlanması sonucu hayatını kaybetti. Yusuf Mengeç’in bu kahramanlık dolu mücadelesi, ne yazık ki onun son görevi oldu.
Çavuş Dağı ormanlık alanındaki yangınla mücadele ederken, Yusuf Mengeç’in gösterdiği cesaret ve özveri, tüm mesai arkadaşları ve ailesi için unutulmaz bir kahramanlık hikayesi olarak kalacak.
Bu elim kazada hayatını kaybeden Yusuf Mengeç’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***