Saadet Partisi Gazze İçin Kent Meydanında Toplandı

Saadet Partisi Gazze İçin Kent Meydanında Toplandı

Geçtiğimiz günlerde İsrail tarafından şehit edilen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye için tepkiler büyüyor. Saadet Partisi, kent meydanında parti üyeleri ile bir araya gelerek İsrail’i protesto etti.

“Kahrolsun İsrail, özgürlük Filistin!” sloganları atan Saadet Partisi üyeleri, yaşanan katliamların bir an evvel durmasını istediler. Protestoya Saadet Partisi Kadın Kolları da katıldı ve İsrail ile ona destek veren ülkelere tepkilerini dile getirdiler.

Saadet Partisi’nin düzenlediği bu protesto, kent meydanında geniş bir katılım ile gerçekleşti. Parti üyeleri ve vatandaşlar, ellerinde Filistin bayrakları ve pankartlarla, İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırılarına son vermesi için çağrıda bulundu.

Saadet Partisi, Filistin halkına destek vermeye devam edeceklerini ve İsrail’e karşı olan tepkilerini sürdüreceklerini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***