Başkan Adem Uzun, Sivas Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini Ziyaret Etti

Başkan Adem Uzun, Sivas Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini Ziyaret Etti

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” münasebetiyle Sivas Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret etti. Bu anlamlı günde, Başkan Uzun’u Sivas Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Naci Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyarette konuşan Başkan Uzun, gazeteciliğin toplum için önemine vurgu yaparak, “Sizin gazeteciliğinizi çok beğeniyorum. Allah kolaylık versin. İnşallah bu dönemde birlikte çalışacağız. Bizler yaptığımız faaliyetleri sizler aracılığıyla halkımıza duyuracağız” dedi. Uzun’un bu sözleri, gazetecilere verdiği değeri ve iş birliğine olan inancını bir kez daha gözler önüne serdi.

Sivas Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Naci Yıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Uzun’a teşekkür etti ve basın mensuplarının karşılaştığı zorluklardan bahsetti. Yıldız, gazetecilerin kamuoyunu doğru ve tarafsız bilgilendirme görevine dikkat çekti.

Başkan Uzun’a ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Baker de eşlik etti. Ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşti ve karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***