STSO Yönetimi Erzurum Kongresi’nin 105. Yıl Dönümü Etkinliklerine Katıldı

STSO Yönetimi Erzurum Kongresi’nin 105. Yıl Dönümü Etkinliklerine Katıldı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kardeş odamız ve Cumhuriyeti Kuran Şehirler projesi paydaşımız olan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) davetlisi olarak, “Erzurum Kongresi” etkinliklerine katıldı.
Erzurum Kongresi’nin 105. yıl dönümü etkinliklerinde, kortej yürüyüşünün ardından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Protokol konuşmalarıyla başlayan törende, şiirler okundu, halk oyunları gösterisi yapıldı ve mehteran takımı tarafından marşlar söylendi.

Kongrenin yapıldığı tarihi binada, Erzurum Kongresi temsili olarak canlandırıldı ve Erzurum Kongresi’nin 105. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yapay zekâ aracılığı ile Erzurumlulara hitap etti.
Bu anlamlı etkinliğe, Cumhuriyeti Kuran Şehirler Buluşması için Erzurum’a giden STSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir ve ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Kılıç ile Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, STK yöneticileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikler boyunca katılımcılar, tarihi anıları yeniden yaşarken, Erzurum Kongresi’nin milli mücadeledeki önemli rolü bir kez daha hatırlatıldı. Erzurum ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odaları arasındaki güçlü bağlar, ortak tarih ve projelerle daha da pekiştirildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***