Vali Yılmaz Şimşek’ten Yaramış Köyü’ne Ziyaret: Sel ve Dolu Felaketi Mağdurlarına Destek

Vali Yılmaz Şimşek’ten Yaramış Köyü’ne Ziyaret: Sel ve Dolu Felaketi Mağdurlarına Destek

Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Sivas merkeze bağlı Yaramış köyünde yaşanan sel ve dolu felaketinin ardından çiftçi ve mevsimlik işçileri ziyaret etti. Vali Şimşek, ilgili kurum müdürleri ile birlikte zarar gören tarım arazilerinde incelemelerde bulundu.

Köy muhtarı Kasım Topakkaya’dan sel felaketi hakkında detaylı bilgi alan Vali Şimşek, felaketten etkilenen çiftçilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Mevsimlik işçilerin ihtiyaçlarının karşılandığını belirten Şimşek, bölgede hasar tespit çalışmalarının aralıksız sürdüğünü vurguladı.

Vali Şimşek, “Doğal afetler hepimizi derinden etkiliyor. Çiftçilerimizin ve mevsimlik işçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Zararların en kısa sürede telafi edilmesi için gereken tüm çalışmaları yapıyoruz,” dedi.
Yaramış köyündeki tarım arazilerinde büyük hasara yol açan sel ve dolu felaketinin ardından, devletin tüm imkanlarıyla vatandaşların yanında olduğunu belirten Şimşek, felaketin yaralarının bir an önce sarılması için ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde çalışıldığını ifade etti.

Bölgedeki incelemelerini tamamlayan Vali Şimşek, köy halkına sabır ve metanet dileyerek, devletin her zaman vatandaşlarının yanında olduğunu bir kez daha hatırlattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***