Selman Devecioğlu’nun Çizgi Romanlarıyla Gelen Umut: Ali Canikligil’e Anlamlı Hediye

Selman Devecioğlu’nun Çizgi Romanlarıyla Gelen Umut: Ali Canikligil’e Anlamlı Hediye

Engellerin ardında kocaman bir dünya kuran Selman Devecioğlu, yeni çizgi romanlarıyla bir kez daha yüreklerde umut ışığı yakıyor. Sivasbiliyor Haber’in Engelliler Haber Koordinasyon Sorumlusu olan Eğitimci Yazarımız Selman Devecioğlu, son dönemde çıkardığı dört yeni çizgi romanı Sivasbiliyor Haber’den Ali Canikligil’e hediye ederek, dostluğun ve azmin gücünü gözler önüne serdi.

Devecioğlu’nun Mevsimler Yayıncılık tarafından masal kitabından derlenerek oluşturulan “Çerçil’in Oğlu”, “Lokman Bey ile Derviş”, “Dikenli Kirpi” ve “Merhametli Ali” isimli çizgi romanları, okurlara yalnızca eğlenceli hikayeler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda engellerin aşılabilir olduğunu gösteriyor. Bu eserler, Selman Devecioğlu’nun azmi ve kararlılığı ile hayat buldu.
Selman Devecioğlu, “Çizgi romanlarımın okunması beni mutlu ediyor. Beni her zaman destekleyen ve yanımda olan kıymetli ve değer verdiğim Ali Canikligil’e teşekkür ediyorum,” sözleriyle duygularını dile getirdi. Devecioğlu’nun bu içten teşekkürleri, onun azim dolu yolculuğunda ne denli güçlü bir destek aldığına işaret ediyor.

Sivasbiliyor ailesi olarak, Selman Hocamızın her zaman yanında olacağız. Eğitimci ve yazar olarak gösterdiği bu azimli yolda başarılarının daim olmasını temenni ediyoruz. Selman Devecioğlu’nun çizgi romanları, yalnızca eğlenceli ve öğretici içerikleriyle değil, aynı zamanda umut ve azim dolu mesajlarıyla da kalplerde yer ediyor.
Bu anlamlı hediye, yalnızca dostluk ve dayanışmanın değil, aynı zamanda hayallerin peşinden koşmanın önemini de vurguluyor. Selman Devecioğlu’nun engelleri aşarak başardıkları, hepimize ilham veriyor ve onun kahramanı Azmi’nin hikâyeleri, bize her zaman umut etmeyi ve mücadeleyi hatırlatıyor.

Selman Devecioğlu’na ve onun kahramanı Azmi’ye başarılar dileyerek, daha birçok güzel esere imza atmalarını temenni ediyoruz. Bu hikaye, umutla dolu bir geleceğin kapılarını aralıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***