“Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır”

“Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır”

15 Temmuzda meydanlar yine dolup taştı. Darbenin 8. Yılında darbeciler bir kez daha lanetlendi. Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek ve il protokolü, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Yukarı Tekke Mezarlığında bulunan Polis Şehitliği ve Garnizon Şehitliğini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Kur’an-ı Kerim okundu. Ardından, Vali Dr. Yılmaz Şimşek ve beraberindeki il protokolü, şehitlerimizin mezarlarına karanfil bırakarak dua okudu. Şehitlerimizin aziz hatıralarını anmak ve onların fedakarlıklarını yad etmek amacıyla gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi.

Vali Dr. Yılmaz Şimşek, şehitlerimizin ülkemizin bağımsızlığı ve güvenliği için verdikleri büyük mücadeleyi her zaman minnetle anacaklarını ifade etti. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalacağına vurgu yaparak, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün önemine dikkat çekti.

Bu özel gün vesilesiyle gerçekleştirilen etkinlikler, milletimizin demokrasiye olan bağlılığını ve milli birlik duygusunu güçlendirdi. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize minnet duygularının bir kez daha dile getirildiği ziyaret, katılımcılarda derin izler bıraktı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***