Başkan Adem Uzun, Esnaf ve Hemşerileri ile Buluşmaya Devam Ediyor

Başkan Adem Uzun, Esnaf ve Hemşerileri ile Buluşmaya Devam Ediyor

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, yerel seçimlerin ardından da seçmenleriyle olan sıcak ilişkisini sürdürerek esnaf ve hemşerileriyle buluşmalarına devam ediyor. Başkan Uzun, Sivas’ın çeşitli bölgelerinde yer alan işyerleri ve dükkânları ziyaret ederek esnafa ‘hayırlı işler, bol kazançlar’ dileklerinde bulundu.
Esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Uzun, şehirle ilgili konularda görüş alışverişinde bulundu. Vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyen Uzun, belediyenin çalışmalarını ve projelerini de anlatarak, şehrin geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Uzun, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, “Seçim döneminde olduğu gibi seçildikten sonra da halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek, onların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalara öncelik vereceğiz. Sivas’ı hep birlikte daha güzel bir geleceğe taşıyacağız” dedi.

Bu tür buluşmaların hem esnaf hem de vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığı gözlemlendi. Başkan Uzun’un bu samimi yaklaşımı, Sivas halkı arasında büyük takdir topluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***