Sivas’ta, Sivasspor’un ismini kullanan Dolandırıcılar Yakalandı

Sivas’ta, Sivasspor’un ismini kullanan Dolandırıcılar Yakalandı

Sivas’ta Sivasspor Kulübü’nün kurumsal kimliğini kullanarak yardım parası topladığı ihbarı üzerine harekete geçen Sivas Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri tespit ederek yakaladı.
Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesiyle yürütülen çalışmalar sonucunda, M.G. ve G.G. isimli iki şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin konakladıkları otel odası ve araçlarında yapılan aramalarda, suç unsuru taşıdığı değerlendirilen para ve çeşitli materyallere el konuldu.
Yapılan işlemlerin ardından adli mercilere sevk edilen iki şahıs, tutuklanarak Sivas Kapalı Cezaevi’ne teslim edildi.
Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları benzer olaylarda mağdur olmamaları için iş yerlerine gelerek yardım talep eden şahısların izin belgelerini kontrol etmeleri konusunda uyardı. Açıklamada, “Halkımızın huzur ve güvenliğini tehdit eden olaylar ile ilgili mücadeleye, halkımızdan aldığımız güç, mülki ve adli makamların talimatı, polisimizin azim ve kararlılığıyla devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***