Yeniden Refah Partisi’nden Harun İnce, Sivas İl Başkan Yardımcısı Oldu

Yeniden Refah Partisi’nden Harun İnce, Sivas İl Başkan Yardımcısı Oldu

Yeniden Refah Partisi, önümüzdeki genel seçimler için kararlı adımlar atmaya başladı. Partinin Sivas İl Başkan Yardımcılığı görevine, başarılı iş insanı Harun İnce getirildi. İnce, daha önce Yeniden Refah Partisi’nden Sivas Belediye Meclis Üyesi olarak seçimlerde gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekmişti.
Yerel seçim sürecinde aktif bir şekilde sahada çalışmalarını sürdüren Harun İnce, partisinin Sivas İl Başkan Yardımcılığı görevine atanmasıyla birlikte genel seçimlerde de iddialı olduklarını gösterdi. İş dünyasında da tanınan İnce’nin bu yeni görevi, partisinin Sivas’ta daha da güçlenmesine katkı sağlayacak.
Yeniden Refah Partisi Sivas İl Başkanı Fatih Kalkan’ın atama kararıyla göreve getirilen Harun İnce, partisinin genel seçimlerdeki başarısı için kolları sıvamış durumda. İnce’nin tecrübesi ve liderlik yetenekleri, partisinin hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor.
Harun İnce’nin yeni göreviyle ilgili partinin Sivas ve çevresindeki çalışmalarını artırarak genişleteceği vurgulandı. İnce’nin liderliğindeki yeni dönem, Yeniden Refah Partisi’nin Sivas’ta daha da etkin bir şekilde var olmasını sağlayacak gibi görünüyor.
Bizlerde sivasbiliyorhaber olarak İş insanı Harun İnceye yeni görevinde başarılar dileriz…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***