Büro Memur-Sen Şube Başkanı İnce, Kamu Çalışanlarının Haklı Taleplerini Dile Getirdi

Büro Memur-Sen Şube Başkanı İnce, Kamu Çalışanlarının Haklı Taleplerini Dile Getirdi

Sivas’ta Memur-Sen’e bağlı büro memurları sendikası şube başkanı Osman İnce, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, kamu görevlilerinin karşı karşıya kaldığı sorunları dile getirdi. İnce, özellikle hükümetin açıkladığı tasarruf tedbirleri paketi ve yargı kararlarıyla ilgili eleştirilerini içeren açıklamalarda bulundu.

Toplantıda yapılan konuşmada, kamu görevlilerinin 3600 ek gösterge talebi, toplu sözleşme ikramiyesinin yeniden verilmesi, yardımcı hizmetler sınıfının kaldırılması gibi konuların önemine vurgu yapıldı. İnce, özellikle hükümet yetkililerinin verdiği sözlerin yerine getirilmemesinden duyulan hayal kırıklığını dile getirerek, kamu çalışanlarının taleplerinin gündeme getirilmesi ve çözümlenmesi gerektiğini belirtti.

Sendika başkanı İnce, eylem takvimlerinin ikinci aşaması olarak kitlesel basın açıklaması ve imza kampanyası başlatılacağını duyurdu. Ayrıca, taleplerinin karşılanmaması durumunda ülke genelinde yürüyüş eylemi gerçekleştireceklerini açıkladı. Bu eylemlerle kamu görevlilerinin haklarının savunulacağını ve kazanımlarının geri verilmesi için mücadelelerinin süreceğini vurguladı.

Memur-Sen’in Sivas Şube Başkanı Osman İnce, son olarak, “Kamu görevlilerinin kazanımları gasp edilmeden, haklı taleplerinin karşılık bulmasını sağlamak için mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.

Basın toplantısına katılan gazeteciler, kamu çalışanlarının taleplerini ve sendikanın eylem planını yakından takip etti. İnce’nin açıklamalarıyla kamuoyunda bu konudaki hassasiyet yeniden gündeme geldi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***