Halil Geçkil Güven tazeledi

Halil Geçkil Güven tazeledi

Sivas Bedensel Zihinsel Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Halil Geçkil’in başkanlığında gerçekleştirilen 3. olağan genel kurul ile yeniden güçlendi. Dernek binasında düzenlenen genel kurula yönetim ve üyeler katıldı. Geçkil, uzun yıllardır başarılı bir şekilde başkanlık yapmanın ardından üyelerinin güvenini bir kez daha kazanarak başkan seçildi.

Başkan Halil Geçkil, genel kurulda yaptığı konuşmada, derneğin ilerlemesi için büyük çaba sarf ettiklerini vurgulayarak destek veren herkese teşekkür etti. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Sivas bedensel zihinsel engelli ve engelli ailelerin yanında olacaklarını belirten Başkan Geçkil, derneğin daha da büyümesini amaçladıklarını ifade etti.

Derneğin yeni yönetimi ise şu isimlerden oluşuyor:

Dernek, toplumsal dayanışma ve destek anlayışını güçlendirerek faaliyetlerine devam edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***