TEÇ-SEN 18.Yılını Kutluyor.

TEÇ-SEN 18.Yılını Kutluyor.

İnanmışlığın Resmi ve Markası Haline Gelen TEÇ-SEN 18.kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyor.

TEÇ-SEN’inin 18. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yapan TEÇ-SEN Sivas Şube Başkanı Birol Duman, 18 yıldır döktüğümüz alın teri, mücadele, emek ve dayanışma için eğitim çalışanlarının neferleri olan TEÇ-SEN ve emekçilerini canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Duman yapı açıklamasında şunları kaydetti;  “Zor olan yolu seçip bu hak ve hakikat yolunda tüm engellemelere rağmen duraksamadan yürüyen, ilkesinden, duruşundan ödün vermeyen yöneticilerimizi de şükranlarımı sunuyorum.

El attığımız her sorunu, eylemlerle, inatla ve usta bir santranç oyuncusu gibi büyük bir sabırla sonuçlandırdık. Türkiye’de bağımsız sendikacılığın ilkesini, vizyonunu, misyonunu, yol haritasını ve önsözünü yazdık.

18 yıl boyunca “Bu Bir Teç-Sen Başarısıdır.” yazdırdığımız her başarının ardındaki tüm kahramanlarımızı tebrik ediyorum

İnanmışlığın resmi ve markası haline getirdiğimiz TEÇ-SEN’İN 18. yılını kutlarım”

Nice 18 yıllara…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***