Peker, Ailesinin Mutlu Günü…

Peker, Ailesinin Mutlu Günü…

Udem Hak-Sen Genel Başkanı Abdullah Peker ve ailesi, mutlu bir gün yaşamanın heyecanını yaşıyorlar. Geçtiğimiz günlerde ailelerine sevgi ve neşe katan torunu dünyaya geldi. “Bilge Kaan” ismi verilen bebek, Peker ailesine sevinç dolu anların yaşamasına neden oldu.

Genel Başkan Abdullah Peker, torununun doğumuyla birlikte duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Torun sevgisi gerçekten de çok özel bir duygu. Onun gülümsemesi, bize hayatın ne kadar değerli olduğunu hatırlatıyor. Bilge Kaan’ın dünyaya gelmesiyle birlikte ailemizin ne kadar büyüdüğünü bir kez daha hissettik.” dedi.

Peker, ailesinin bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Bilge Kaan’ın doğumuyla birlikte Peker ailesinin evinde sevinç dolu günler yaşanmaya devam ediyor. Yeni üye, ailenin her bir ferdi için bir umut ve neşe kaynağı olmaya aday görünüyor.

Bizlerde sivasbiliyor haber olarak Peker, ailesinin mutlulukları daim olmasını temenni ediyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***