Avrupa’da Sivaslı Rüzgârı: Altay Peker Çiftçi Gol Kralı Oldu

Avrupa’da Sivaslı Rüzgârı: Altay Peker Çiftçi Gol Kralı Oldu

Avrupa’nın prestijli genç futbol turnuvalarından biri olan Hollanda’daki U15 Avrupa Turnuvası’nda, Sivaslı genç futbolcu Altay Peker Çiftçi, sergilediği performansla göz doldurdu. Belçika’nın Genk takımında forma giyen Altay Peker Çiftçi, attığı 8 golle turnuvanın gol kralı olmayı başardı.

Turnuva boyunca gösterdiği üstün yetenek ve sahada sergilediği etkili oyunla dikkat çeken Altay Peker Çiftçi, Genk takımının şampiyonluğa ulaşmasında büyük rol oynadı. Genk, turnuvayı birinci tamamlarken, Hollanda’nın köklü kulüplerinden PSV Eindhoven ikinci, Belçika temsilcisi Standart Liege ise üçüncü sırada yer aldı.

Turnuvada birçok güçlü rakibe karşı mücadele eden Altay Peker Çiftçi, PSV Eindhoven, Wolfsburg, Genk, Düsseldorf, Utrecht, Feyenoord, Standaard Liege, Hammarby (İsveç), Willem II ve NAC Breda gibi takımlara karşı sahaya çıktı. Genç yetenek, gol krallığı unvanıyla sadece kendi takımını değil, aynı zamanda Sivas’ı da gururlandırdı.

Genk’in birinci, PSV Eindhoven’ın ikinci, Standart Liege’nin ise üçüncü olduğu turnuvada, Altay Peker Çiftçi’nin yıldızı parladı. Genç futbolcu, attığı goller ve başarılı performansıyla gelecekte adından sıkça söz ettireceğinin sinyallerini verdi.

Sivaslı genç futbolcunun bu başarısı, hem Sivaslılar hem de tüm Türk futbolseverler için büyük bir gurur kaynağı oldu. Altay Peker Çiftçi’yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haber merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***