İz Peyzaj ve Çiçekçilik Görkemli Törenle Hizmete Açıldı

İz Peyzaj ve Çiçekçilik Görkemli Törenle Hizmete Açıldı

Sivas’ın peyzaj mimarisi alanında yeni bir soluk getirecek olan İz peyzaj ve Çiçekçilik, Atatürk Caddesi’nde düzenlenen görkemli bir törenle kapılarını açtı. Genç peyzaj mimarları Rumeysa Çamayaz Çanaklıtaş ve Funda Çongar Göktaş’ın iş birliğiyle hayata geçirilen İz Çiçekçilik, sektörde “biz de varız” diyerek hizmet vermeye başladı.

Açılış törenine Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, BBP İl Başkanı  Ahmet Polat, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mesut Dursun, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, İl Genel Meclisi Üyesi Cafer Çongar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

İz Çiçekçilikte özel tasarım buketler, özel aranjmanlar, yapay çiçek ve bitki uygulamaları, iç mekân ve balkon çiçekleri, özel gün ve davetlere tasarımlar, araç süsleme gibi birçok hizmet sunulacak. Bu çeşitlilik, işyerinin her türlü çiçek ihtiyacını karşılayabilecek kapasitede olduğunu gösteriyor.

Açılış töreninde konuşan genç girişimciler Rumeysa Çamayaz Çanaklıtaş ve Funda Çongar Göktaş, kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Daha sonra sırasıyla konuşan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, BBP İl Başkanı Ahmet Polat, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mesut Dursun, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ ve İl Genel Meclisi Üyesi Cafer Çongar, işyerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak bol kazançlar dilediler.

Konuşmaların ardından işyerinin hayırlı olması için dua edildi.

Daha sonra protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek İz Çiçekçilik’in açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası davetlilere çeşitli ikramlar sunularak keyifli bir atmosfer sağlandı. 

İz Çiçekçilik, peyzaj mimarisi alanında sunduğu yenilikçi ve çeşitli hizmetlerle sektörde önemli bir yer edinmeyi hedefliyor. Rumeysa Çamayaz Çanaklıtaş ve Funda Çongar Göktaş’ın önderliğinde açılan bu işletme, Sivas halkına ve çiçekseverlere en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***