Şehirli Kadınlar Derneği 1. Kuruluş Yıldönümünü Coşkuyla Kutladı

Şehirli Kadınlar Derneği 1. Kuruluş Yıldönümünü Coşkuyla Kutladı

Şehirli Kadınlar Derneği, 1. kuruluş yıldönümünü görkemli bir etkinlikle kutladı. Buruciye Medresesi’nde düzenlenen resepsiyon, derneğin üyeleri ve davetliler için unutulmaz anlara sahne oldu.

Etkinliğe, Vali Yardımcısı İhsan Maskar, Belediye Başkan Vekili Fehmi Taştan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Şarkışla, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, iş dünyası, yazılı, görsel ve sosyal medya temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 

Programın açılış konuşmasını yapan Şehirli Kadınlar Derneği Başkanı Ayşegül Coşkun, derneklerinin birinci kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Coşkun, konuşmasında derneğin faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler verdi ve desteklerinden dolayı katılımcılara teşekkür etti.

Etkinliğin onur konuğu olan Profesör Doktor Tufan Gündüz, “Tarihin Süzgecinde Türk Kadını” konulu söyleşi programıyla davetlilere hitap etti. Gündüz, Türk kadınının tarih içerisindeki rolünü ve önemini vurgulayan konuşmasıyla büyük beğeni topladı.

Şehirli Kadınlar Derneği’nin kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen bu anlamlı program, davetlilere keyifli anlar yaşattı ve derneğin gelecekteki faaliyetleri için büyük bir motivasyon kaynağı oldu 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***