Fatih Erbakan Teşekkür ziyaretleri kapsamında Sivas’a Geliyor:

Fatih Erbakan Teşekkür ziyaretleri kapsamında Sivas’a Geliyor:

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçimlerden sonra gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretleri kapsamında Sivas’a geliyor. Erbakan, 2 Haziran’da yapılacak olan seçimler için ilk ziyaretini Güneykaya beldesine yapacak. Ardından Yıldız beldesi, Ulaş ilçesi ve Gemerek ilçesini ziyaret ederek esnaflarla bir araya gelecek.

Genel Başkan Erbakan için Yıldızeli ilçesinde özel bir karşılama programı düzenlenecek. Bu program, Erbakan’ın hem parti üyeleriyle hem de yerel halkla bir araya gelerek seçim hazırlıkları ve sonrasındaki süreci değerlendireceği önemli bir etkinlik olacak.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Sivas ziyareti, yerel halk ve parti üyeleri tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Ziyaret kapsamında esnaf ve vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştirecek olan Erbakan, seçim sürecine dair önemli mesajlar verecek ve Yeniden Refah Partisi’nin Sivas’taki faaliyetlerini daha da güçlendirmek adına görüşmelerde bulunacak.

Genel Başkan Fatih Erbakan’ın Sivas ziyareti, bölgedeki siyasi atmosferi canlandıracak ve seçmenlerle güçlü bir bağ kurulmasına vesile olacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***