Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı’nda Toprak Kayması korkuttu…

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı’nda Toprak Kayması korkuttu…

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı’nda bugün Yozgat’ın Yerköy ilçesi Sarayköy mevkiinde meydana gelen yoğun yağmur sonrasında toprak kayması yaşandı.

Yağışların ardından gerçekleşen bu toprak kayması, tren hattı raylarına herhangi bir zarar vermediği öğrenildi. Yetkililer, hızlı tren hattında herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli önlemlerin alındığını  belirtti.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı, bölgedeki ulaşımın hızlanması ve kolaylaşması için önemli bir proje olarak öne çıkıyor. Bugünkü toprak kaymasının, hattın güvenliği ve devam eden seferler üzerinde olumsuz bir etkisi olmaması sevindirici bir gelişme olarak kaydedildi.

Yaşanan olaya Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Ulaş Karasu tepki gösterdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***