Türk Diyanet Vakfı, Vekâletle Kurban Bağış Standı Açtı

Türk Diyanet Vakfı, Vekâletle Kurban Bağış Standı Açtı

Sivas’a bir takım programlar için gelen Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr.Hüseyin Arı, İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’nın refakatinde Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sivas Şubesi tarafından Cumhuriyet Meydanına kurulan Kurban Bağış Standını ziyaret etti.

Ziyarette açıklama yapan Dr. Hüseyin Arı, Türk Diyanet Vakfının hayırseverler ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında bir köprü vazifesi gördüğünü belirterek; 2024 Yılı Vekâletle Kurban Bağışı kampanyası “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla yurt içinde vekaletle kurban kesimi 11.750 TL, yurt dışında ise 4.750 TL olarak belirlendiğini hatırlattı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***