Sivaslı hacılar Medine’de karşılandı. Duygusal anlar yaşandı

Sivaslı hacılar Medine’de karşılandı. Duygusal anlar yaşandı

Hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara giden Sivaslı hacılar Medine’de görevli personeller tarafından karşılandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı görevli personelleri tarafından Medine’de otellerine yerleştirilen Sivaslı hacılarla sohbet eden Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi Dr. Dursun Aygün misafirlere Medine’de bulundukları süreçte yapılacak etkinlikler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Hacılar, Medine’de kaldıkları süre içerisinde kutsal mekân ve alanlara da kafile başkanlarının mihmandarlığında ziyarette bulunacak. Bu mekânların başında Hz. Peygamberin (sas) kabrinin bulunduğu hücre ile minberinin arasında bulunan Ravza-i Mutahhare, Kuba ve Kıbleteyn mescitleri, Uhud ve Hendek savaşlarının yapıldığı yerler ile Hz. Hamza’nın kabrinin bulunduğu Uhud Şehitliği geliyor.

Hacılar daha sonra Mekke’ye geçerek buradaki hac ibadetlerini yerine getirecekler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***