Eğitimcilerin sevilen ismi Bülent Korkmaz Güven Tazeledi

Eğitimcilerin sevilen ismi Bülent Korkmaz Güven Tazeledi

Kısa adı SEDDER olan Sivas Eğitimi Destekleme Derneği’nin genel kurulu büyük bir katılımla gerçekleşti. Eğitimcilerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda, Sivas’ın sevilen iş insanı ve sosyal yardımlarda büyük bir yüreğe sahip olan Bülent Korkmaz, tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

SEDDER’in genel kurul toplantısında, derneğin faaliyet raporu sunularak geçtiğimiz dönemde yapılan çalışmalar değerlendirildi. Eğitim alanındaki projeleri ve yardımları ile adından sıkça söz ettiren SEDDER, yeni dönemde hayata geçireceği projelerle Sivas’a değer katmayı sürdürecek.

Bülent Korkmaz, genel kurulda yaptığı konuşmada, kendisine duyulan güvenden dolayı teşekkür ederek, “Eğitimde yorulmak yok. Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımız için daha iyi eğitim imkânları sunmak adına tüm gayretimizle çalışacağız,” dedi. Korkmaz, eğitimcilerin kendisine verdiği destekten dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, SEDDER’in faaliyetlerini artan bir ivmeyle devam ettireceğini vurguladı.

Genel kurulda ayrıca, derneğe katkıda bulunanlara teşekkür plaketleri takdim edildi. Eğitimciler, genel kurul sonrası yeni dönem projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, birlik ve dayanışma mesajları verdiler.

Bülent Korkmaz’ın yeniden başkan seçilmesi, SEDDER’e duyulan güvenin bir göstergesi olarak büyük bir memnuniyetle karşılandı. Korkmaz liderliğindeki SEDDER, Sivas’ta eğitim alanında önemli projelere imza atmaya ve geleceğin teminatı olan çocuklarımıza daha iyi bir eğitim sunmak için çalışmaya kararlılıkla devam edecek.

Bu önemli seçimle birlikte, Sivas Eğitimi Destekleme Derneği’nin yeni dönemde yapacağı projeler ve faaliyetler merakla bekleniyor. Başkan Bülent Korkmaz’ın vizyonu ve liderliği altında, SEDDER’in Sivas’ın eğitimine katkı sağlamaya devam edeceğine olan inanç tam.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***