İHH, Anneler Gününde Filistinli Annelerin Sesini Kent Meydanında Duyurdu

İHH, Anneler Gününde Filistinli Annelerin Sesini Kent Meydanında Duyurdu

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH), Anneler Günü’nde İsrail’in Filistin’de öldürdüğü annelerin sesi olmak için etkileyici bir eyleme imza attı. Kent meydanında gerçekleştirilen sessiz oturma eylemine yüzlerce anne katılarak duygusal anlar yaşandı.

Eylemde, dünyanın gözü önünde öldürülen kadınların ve çocukların çığlıklarına sessiz kalınmasına karşı güçlü bir tepki gösterildi. İHH yetkilileri, bu tür acımasız saldırıların durdurulması ve masum insanların hayatlarının korunması için uluslararası toplumun harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.

Katılımcılar, sessizlikleriyle birlikte büyük bir mesaj vererek, adalet ve barışın sağlanması için herkesin sorumluluk alması gerektiğini belirttiler.

İHH’nın bu anlamlı eylemi, insan hakları ve barış konularında duyarlılığı artırarak toplumda olumlu yankılar uyandırdı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***