Yeniden Refah Partisi’nin adayı Fatih Kalkan oldu

Yeniden Refah Partisi’nin adayı Fatih Kalkan oldu

Yeniden Refah Partisi Sivas Belediye başkan adayını belirledi. Günlerdir ismi konuşulan ancak bir türlü kamuoyuna ismi açıklanmayan Fatih Kalkan ile yapılan görüşmeler neticesinde Yeniden Refah Partisi Sivas Belediye başkan adaylığı kesinleşti.

Fatih KALKAN sahalara iniyor

Yeniden Refah Partisi’nin Sivas Belediye Başkanlığı için ismi kesinleşen Fatih Kalkan, sahalara iniyor. Fatih Kalkanın ismi Cumartesi günü Ankara’da yapılacak aday tanıtım töreninde açıklanacak. Parti içerisinde sevilen ve saygı duyulan bir isim olarak tanınan siyasetçi Fatih Kalkan’ın adaylığı, Sivaslılar tarafından da olumlu karşılandı.

Kalkan, uzun yıllardır siyasetin içinde olan ve Sivas’a hizmet etme konusundaki kararlılığıyla bilinen bir isim olarak öne çıkıyordu. Parti içerisindeki birçok kesim tarafından desteklenen ve adaylığına olumlu bakılan Fatih Kalkan, Sivas’ın ihtiyaçlarına duyarlılığı ve tecrübesiyle ön plana çıkıyor.

Parti yetkilileri, Fatih Kalkan’ın Sivas’ın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımıyla önümüzdeki dönemde şehre önemli katkılar sağlayacağına inanıyor. Kalkan’ın adaylığının duyurulmasıyla birlikte, parti teşkilatlarınca da heyecanlı bekleyiş sona erdi.

Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinlikte Fatih Kalkan’ın adaylık süreci ve hedefleriyle ilgili detaylı bilgilerin kamuoyuyla paylaşılması beklenirken, Fatih Kalkanın hafta içinde sahalara inerek çalışmaların startının vermesi bekleniyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***