Türkiye Buluşmaları kapsamında Sivas, 24 Eylül Salı günü önemli bir misafiri ağırlamaya hazırlanıyor. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Sivas’ta düzenlenecek olan geniş kapsamlı bir toplantıya katılacak. The Green Park Otel’de saat 11:00’de gerçekleşecek programa, Sivas milletvekilleri de iştirak edecek.

Toplantıya tüm Sivas halkı davet edildi. Türkiye genelindeki sağlık politikaları ve hizmetlerin ele alınacağı buluşmada, Sivas’ın sağlık alanındaki ihtiyaçları ve yapılacak yatırımlar da gündeme gelecek.

Bakan Memişoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek program, şehrin sağlık hizmetlerine verdiği önemi pekiştirirken, yerel halkla doğrudan temas kurma fırsatı sunacak. Bu anlamlı buluşma, Sivas’ta sağlık sektörüne dair önemli adımların atılacağı bir platform olmayı hedefliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***