Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanı Sevtap Haspolat,  sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla, tüm yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görevinden istifa ettiğini duyurdu.  Haspolat, yaklaşık bir yıldır emek verdiği İlçe Başkanlığından ekibiyle birlikte ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını belirtti. Yaklaşık bir yıldır yürüttüğü bu görevde büyük bir özveriyle çalışan Haspolat, istifasının ardındaki sebepleri detaylı bir açıklama ile kamuoyuyla paylaştı.

Sevtap Haspolat, Cumhuriyet değerlerine olan bağlılığını vurgulayarak, genç yaşta siyasi bilincini kazanmış bir cumhuriyet kadını olduğunu belirtti. Sivas Kent Konseyi Kadın Meclisi, Satranç Derneği, Cem Vakfı gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarındaki başarılı çalışmalarının, İlçe Başkanlığı sürecinde ona ilham ve motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi. Haspolat, bu süreçte partisinin ve ekibinin menfaati için her türlü özveriyi gösterdiğini ancak gerek bireysel gerekse ekip arkadaşlarının katkılarının istenilen düzeyde olmamasından dolayı istifa kararı aldığını belirtti.

İstifa kararını kişisel bir tepki olarak değerlendirmeyen Haspolat, Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan bağlılığının devam edeceğini ve siyasi mücadelesini sürdürme konusundaki kararlılığını vurguladı. Partisindeki hizipçi siyaset anlayışını reddettiğini belirten Haspolat, siyaseti bir görev ve sorumluluk bilinciyle yürüttüğünü ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Merkez İlçesi’nin seçilmiş ilk kadın başkanı olarak, Cumhuriyet’in kurucu değerlerine olan bağlılığını her platformda sürdüreceğini açıklayan Sevtap Haspolat, desteklerini esirgemeyen yol arkadaşlarına teşekkür ederek, siyasi mücadelesine aynı azim ve inançla devam edeceğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***