Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Kent Meydanı’ndan yeni yerine taşınan Park Taksi Durağı’nı ziyaret ederek taksici esnafıyla bir araya geldi. Ziyaret sırasında esnafla samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Uzun, yeni taksi durağının daha modern, kullanışlı ve şehir estetiğine uygun bir yapıda olduğunu belirtti.

Başkan Uzun, yeni durağın hem taksici esnafı hem de vatandaşlar için daha iyi hizmet sunacağını ifade ederek, “Şehir estetiğine yakışan bu yapının, esnafımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Daha rahat ve kullanışlı bir durakta hizmet vermek, hem sizlere hem de müşterilerinize daha konforlu bir deneyim sunacak,” dedi.

Taksi durağı esnafı ise Başkan Adem Uzun’a ziyareti ve sunduğu imkanlar için teşekkür etti. Esnaflar, yeni durağın hem işlerini kolaylaştırdığını hem de şehirde olumlu bir izlenim bıraktığını dile getirerek, “Başkanımızın desteğiyle daha iyi şartlarda çalışıyoruz, kendisine minnettarız,” şeklinde konuştular.

Başkan Uzun’un, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyip çözüm üretmeye yönelik çalışmaları, şehirdeki vatandaşlar ve esnaflar arasında büyük takdir topluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ
ARAMIZDAN AYRILANLAR : MEHMET HELVACIOĞLU 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. *** FATMA GÜLMEZ 76 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi AY YILDIZ CAMİ – SAAT : 13.00 de YUKARI TEKKE 89.ADA SIRA MEZARLIĞIndan kaldırılacaktır. Merhum'a Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. ***